Particulier | Nieuwbouw villa in Brabant

Particulier | Nieuwbouw villa in Brabant

Particulier | Nieuwbouw villa in Brabant

Deze nieuwe bouwvilla is een opmerkelijk voorbeeld van modern wonen in harmonie met de natuur. Het huis is volledig energieneutraal en maakt gebruik van de nieuwste technologieën voor duurzaamheid en comfort.

Het kloppende hart van de woning bevindt zich bij de vide, waar een prachtige leefkeuken is gecreëerd. Hier spelen gedurfde kleuren zoals blauw en geel de hoofdrol, wat zorgt voor een levendige en uitnodigende sfeer. Het is de ideale plek voor gezellige diners en ontspannen gesprekken.

Ondergronds biedt het souterrain een wereld van vermaak en productiviteit. Met een bioscoop, een muziekkamer, een ruime werk-hobbykamer en een gastenkamer met eigen badkamer is er voor elk lid van het huishouden een ruimte om van te genieten.

Het realiseren van dit project was een ware samenwerking, waarbij elk detail zorgvuldig werd doordacht in nauwe samenwerking met de eigenaren en het hele bouwteam. Het resultaat is een huis dat niet alleen luxueus en eigentijds is, maar ook een voorbeeld stelt voor milieubewust wonen. Het is een plek waar innovatie en stijl samenkomen om een droomhuis te creëren waar iedereen van kan genieten.

Wat hieraan vooraf ging

Wat hieraan vooraf ging